Huid & Aromatherapie - Weldaad in Geuren
Welkom
 
Mijn naam is Lia Dekker en  ik ben als schoonheidsspecialiste sinds 1984 werkzaam in mijn praktijk en tevens ben ik sinds 2003 gediplomeerd Aromatherapeute en Dr. Hauschka-therapeute.
 
Alle behandelingen worden met 100% natuurzuivere cosmetica gegeven. Tevens worden etherische en plantaardige oliën gebruikt. Dit geeft mooie resultaten in het verkrijgen en vooral het behouden van een gezonde huid. Echt een Weldaad in Geuren!         
 
U verdient het om in de watten gelegd te worden. Huid & Aromatherapie is dé perfecte plek om te ontspannen. Geniet van de diverse mogelijkheden die uw huid en lichaam relaxen en vitaliseren.
 
Iedere huid is anders en heeft daarom recht op deskundig advies. Dit is waar Huid & Aromatherapie al jaren bekend om staat.
 
NATURAL FACE LIFTING is een nieuwe techniek voor huidverbetering.
het is een manuele behandeling, waarbij de huid van het gezicht, hals en decolleté er strakker en gladder gaat uitzien, een betere doorbloeding krijgt en de huid wint aan souplesse en elasticiteit.
Deze behandelingen zijn een prikkeling voor het huideigen zelfherstellend vermogen en zijn voor vrouwen én mannen.
 
Deze intensieve techniek bestaat uit bindweefselmassage, waarbij de huid wordt aangezet tot huidvernieuwing en collageenaanmaak en aansluitend een lymfedrainage, wat zorgt voor versnelde afvoer van afvalstoffen en natuurlijke hydratatie.
Deze natuurlijke huidverbetering kan het beste worden gedaan in kuurverband van 5, 10 of 15 behandelingen.
En voor het optimale resultaat is het raadzaam om de nutricosmetics van Lavie Sage een maand eerder op te starten, ook hierin krijgt u een deskundig en persoonlijk advies.
 
Om de resultaten te onderhouden of zelfs te verbeteren, is het mogelijk om het Sculpen aan te leren.
Door regelmatig te Sculpen ziet u er beter uit!
Sculp is een oefen- en massagetechniek voor gezicht, hals en decolleté, die u in combinatie met uw producten, dagelijks zelf kunt toepassen!
 
  
Praktijk voor Huidverzorging & Aromatherapie - Lia Dekker heeft cadeaubonnen beschikbaar!en
Bel vandaag nog voor een afspraak
tel: 0641751783
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint